Marc Awouters is een professional in alle plafonneer- en Gyprocwerken

Uitgekeken op de kleur van uw muren of behang? Of gaat u een woning (ver)bouwen en bent u op zoek naar een betrouwbare stukadoor om uw wanden en plafonds te laten bepleisteren? Kies dan voor Awouters Marc Plafonneer- & Gyprocwerken in Opglabbeek (bij Genk). Onze firma is gespecialiseerd in plafonds, Gyproc- en allerlei pleisterwerken ; steentapijt voor zowel ondernemers als particulieren. We bieden u ruime ervaring en een up-to-date kennis van de laatste professionele producten en technieken.

 

Onze ervaring ziet u meteen terug in alle muren, plafonds, ornamenten en lijsten die wij afleveren. Wij plaatsen of renoveren (valse of systeem-) plafonds, scheidingswanden en Gyproc-wanden in nieuwbouw en bij verbouwing of renovatie. Gyproc kan in droge en vochtige ruimtes worden gebruikt, biedt akoestische en thermische isolatie en is brandwerend, duurzaam en gebruiksvriendelijk.

 

Awouters Marc Plafonneer- & Gyprocwerken leeft alle milieu-, veiligheids- en hygiëneregels strikt na. Dus als u een betrouwbare professional zoekt die uw plafonds en muren naar volle tevredenheid onder handen neemt, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Plaatst tevens ook steentapijten.

 

Neem contact op met Marc Awouters voor alle info over onze degelijke service!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route